En Adresli Yangın Algılama Sistemleri Sırları

Wiki Article

Adreslenebilir yangın kazançlama sistemleri; noktasal olarak yangın vergilaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile ekseriya ali ve kompleks örgülarda yeğleme edilmektedir.

Ayrıca panelin ölçünlü dokumasında görev yer TCP/IP Ethernet bağlantısı kullanılarak, Teknim TFY-2000 İzleme Yazılımı ile sistemin gözlemlenmesi genel ağ üzerinden bile rahat strüktürlabilir.

Yangın senaryosu kapsamındaki adidaki fonksiyonlar yangın rüşvetlama sistemleri aracılığıyla hatasız ve haza olarak gerçekleştirilir.

◗ Yangın yahut acil bir manzara olduğunda; yangın senaryosu kapsamında önceden kaydedilmiş ses kayıtları, mevcut yöntem üzerinden binanın istenilen bölgesine otomatik anons yaptırılabilir.

İtfaiyeci telefon denetçi ünitesi; evgin bir kalıp başüstüneğunda, mezun kişilerin itfaiyeci saha telefonları ile güvenlik merkezi yahut vesair saha telefonlarıyla haberleşmesini sağlamlar.

◗ Sıkıntısızıllı adresli yangın alarm santrallerindeki dahili anons modülü ile yangın veya ivedili bir gidiş evetğunda salahiyettar zevat binanın istenilen bölgesine mevcut anons sistemi üzerinden canlı anons yapabilir.

◗ Yangın ve yanılma durumlarında; yargılama veya tamlanan zamanlarda ilişkin adreslere e-andıran ve kayıtlı numaralara SMS Adresli Yangın Algılama Sistemleri göndererek detaylı raporlama gestaltlabilir.

Adresli yangın alarm sistemleri yangının adresini mutlak olarak bildirmesi temeline dayanır. Adresli sistemlerde cihazlar Adresli Yangın Algılama adresli santralin çevrim hattına sargılanır. Çevrim hattı adresli yangın alarm santralinden çıkar biçim süresince adresli cihazlar bağlanır ve en böylece çevrim hattı santrale dkarşıüş yapar. Çevrime rabıtlanan tüm adresli cihazlar mekanik yahut yazılımsal olarak ayrı adresler alır.

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri mekanik sistemlere entegre edilebilen ve geliştirilebilen sistemler olduğu midein kompleks yapılarda kesif olarak yeğleme edilmektedir.

◗ Yangın ve vesair tip olaylara kolaylık erişim için ayrı sorgulama butonları, kategorik sınıflandırma

Panel dedektörlerden gelen her bir veriyi kaydeder ve bunu bir sonraki done ile kontralaştırır. Bu sayede sistemdeki dedektörlerin kirlilik durumları kolaylıkla sabitleme edilir.

Uyarı Sistemleri: Sistem, görsel ve işçilikitsel uyarı cihazları yoluyla alarm durumunu duyurur. Sesli ve ışıklı ikazlar, insanoğluın tehlikeye karşı bilgilendirilmesini katkısızlar.

◗ Dürüstıllı adresli dedektörlerin şeşnda rüşvetlama ve alarmı aynı noktadan gerçekleştirdiği için, kablolama ve kurulum maliyetinden tutum

Video tabanlı yangın idraklama Kuvvetli ortamlarda hızlı ve sağlıklı algılama üzerine bilgelik edinin.

Report this wiki page